Home » Hívogató » Igazgatói tájékoztató

Intézmény elérhetőség 

  • Fóti Fáy András Általános Iskola
  • Cím: 2151 Fót Fáy András tér 1.
  • Telefon: +36 27 537 620
  • Email: titkarsag@fot-fay.hu
  • OM azonosító: 032347
  • Intézményvezető: Kakuk Zsolt 
  • Telefon: +36 30 243-8269 
  • Email: igazgato@fot-fay.hu 

Könyvtár

Igazgatói tájékoztató

Kedves Szülők!

Köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy gyermekük első osztályos lesz. Örömteli, de ugyanakkor nagy felelősséggel járó döntés előtt állnak. Gyermekeik még élvezik az óvodai élet szépségeit, de Önök már azon gondolkodnak, hogy melyik iskolát válasszák számukra. Ebben szeretnék Önöknek segítséget nyújtani.
A Fáy András Általános Iskola szép, modern, esztétikus környezettel, jól felszerelt tantermekkel, jól felkészült, kedves, gyermekszerető tanítókkal várja a leendő kisdiákokat. Kreatív, ötletgazdag pedagógusaink arra törekednek, hogy minél több tudást, élményt nyújtsanak tanítványainknak. Iskolánkban a gyermek áll a pedagógiai gondolkodás középpontjában és családias légkör veszi őket körül. Az alapkészségek fejlesztésén túl elsődleges célunk az egyéni bánásmód alkalmazása mind a tehetséges, mind a felzárkóztatásra szoruló diákok esetében.

 

Fejlesztő pedagógusaink és pszichológusunk személyre szabottan foglalkozik a gyerekekkel.
A XXI. század technikájával felszerelt Smart okos teremben táblagépek is segítik a tananyag elsajátítását és az interaktív módszerek alkalmazásával diákjaink sokkal motiváltabbak.
A magas színvonalú angol nyelv oktatását már 1. osztálytól elkezdjük heti 2 órában, a tehetséges tanulók 4. osztálytól már heti 4 órában, 5. osztálytól heti 5+1 órában tanulhatják az angol nyelvet. 6. osztályban lehetőség nyílik a Junior nyelvvizsga megszerzésére,  7-8. osztályban nyelvvizsga előkészítő órákon pedig az államilag elismert alap és középfokú nyelvvizsgára készülnek a kiemelkedő tanulók. A 2021/2022 tanévtől került bevezetésre a BGC angol nyelvi napközi program, ami egy újabb lehetőség a gyerekek számára az idegennyelv tanulásában, hiszen anyanyelvi lektorok foglalkoznak velük.

Olvasni vágyó tanulóinkat – a polcon sorakozó könyvek mellett – számítógépekkel felszerelt könyvtár várja.
Kiemelt figyelmet fordítunk az egészségmegőrzés egyik fontos pillérére: a mindennapos testmozgásra, a sportra. Testnevelés órák keretében lehetőség nyílik az úszásra és a korcsolyázásra is. Délutánonként tanítványaink kedvükre sportolhatnak Diák Sportegyesületünk szakosztályaiban.

Tervezett programjaink
2023. január 30. (hétfő) 17:00
Igazgatói tájékoztató
Helyszín: az iskola olvasóterme

2023. március 24.16-17:30
Hívogató délután

2023. április 18.
Nyílt nap 8:00-11:00

Honlapunkon és facebook oldalunkon további hasznos és naprakész információkat találnak intézményünkről.

Ha bemutatkozásunk találkozott az Önök elvárásaival, akkor szeretettel várjuk a beiratkozni vágyó kis diákok szüleit a beiratkozáson 2023. április 20-21.

Sok szeretettel, személyes odafigyeléssel vár mindenkit a

Fóti Fáy András Általános Iskola

Kakuk Zsolt
intézményvezető

 

Közeledő események

Nincsenek közelgő események

KRÉTA E-napló

e-ügyintézés

Jelen vagyunk a jövőben