Home » BGC Angol nyelvű program

Intézmény elérhetőség 

  • Fóti Fáy András Általános Iskola
  • Cím: 2151 Fót Fáy András tér 1.
  • Telefon: +36 27 537 620
  • Email: titkarsag@fot-fay.hu
  • OM azonosító: 032347
  • Intézményvezető: Kakuk Zsolt 
  • Telefon: +36 30 243-8269 
  • Email: igazgato@fot-fay.hu 

KRÉTA

e-ügyintézés

BGC Angol nyelvű program

  BGC a Fáy suliban-bemutató anyag

BGC magyar-angol kétnyelvű osztályok iskolánkban

 

A 2021/2022-es tanévben felmenő rendszerben intenzív angol kétnyelvű osztály indult intézményünkben.

A tíz éve sikeresen működő BGC Angol Iskolai Program innovatív, és a két tanítási nyelvű általános iskolák körében egyedülálló módszertannal rendelkezik.

 

A kétnyelvű osztály tanulói délelőtt a hagyományos oktatási rendszer szerint tanulnak, a délutáni napközi idősávjában viszont angol anyanyelvi környezetben színes klubfoglalkozások keretében sajátítják el az angol nyelvet.

A kisebbek életkoruknak és érdeklődésüknek megfelelő mese-alapú tanulásban vesznek részt, míg később a nagyobbak a BGC Angol Műhely keretében elmélyíthetik majd korábban játékosan szerzett tudásukat és felkészülhetnek a nyelvvizsgára is.

 

Az angol anyanyelvi tanárok minden nap egy-egy tevékenység-központú klubfoglalkozást tartanak. A BGC-s tanárok pozitív, stresszmentes légkört teremtenek, amiben a gyerekek észrevétlenül sajátítják el a nyelvet miközben jól érzik magukat. A 4+4 éves program végén B1/B2 kimeneti szintű nyelvtudást érhetnek el a gyerekek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A program utolsó két éve az élményalapú tanulás, a kritikai gondolkodás és a digitális írástudás fejlesztése mellett hangsúlyt helyez a nyelvvizsgákon hatékony stratégiák elsajátítására is.

A BGC programja Európai Nyelvi Díjat nyert szakmai kiválóságáért és innovatív szemléletmódjáért.

 

A Program elérhető éves díjért kínál intenzív, komplex, tevékenység alapú nyelvtanulást. A személyes kapcsolat az anyanyelvi lektorokkal nem csak nyelvet, de kultúrát is közvetít. A programban részt vevő diákok az angol nyelvtudás mellett interkulturális képességeiket is fejlesztik, ami a világban történő boldogulásukat könnyíti.

 

Bővebb információ a jelentkezés menetéről, a tandíj mértékéről, a módszertanról és a tanárokról a https://www.bgcprogram.hu weboldalon, valamint a facebook.com/bgcangolprogram oldalon érhető el.

 

Fitplaster HUngary Kft Iskolafesték program
2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Jelen vagyunk a jövőben