Home » Kunné Horváth Gizella

Fóti Fáy András Általános Iskola 2151 Fót Fáy András tér 1.

OM azonosító: 032347

Telefon: +36 27 537 620 Telefon: +36 30 244 0824 | E-mail: info@fot-fay.hu

Fenntartó: Dunakeszi Tankerületi Központ

2120 Dunakeszi Állomás Sétány 4. +36 27 795-206 E-mail: dunakeszi@kk.gov.hu

Könyvtár

Kunné Horváth Gizella

Kedves Anyukák, Apukák, leendő Első osztályos tanulók!
Kunné Horváth Gizella, Gizike néni vagyok.
Jelenleg a 4. c osztályban tanítok.
Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Nincs felemelőbb érzés számomra, mint látni egy gyermek mosolyát és érezni őszinte ölelését.
1992 óta dolgozom pedagógusként. Ebben a hosszú és tartalmas időszakban pedagógiai munkámat az igényesség, kreativitás, rugalmasság, türelem, kitartás és átgondolt döntéshozatal jellemezte.
Mesterpedagógusként nagy izgalommal várom a következő tanévet, amikor is a pedagóguspálya legnehezebb, de egyben a legfelelősségteljesebb feladata vár rám: én leszek intézményünk egyik első osztályának az osztályfőnöke.
Az eltelt évek alatt mindig arra törekedtem, hogy a gyerekek nyugodt, szeretetteljes légkörben, jól érezzék magukat és szívesen járjanak iskolába, hiszen ez a „második” otthonuk. Az alsó tagozat legfontosabb feladatának tartom a helyes tanulási szokások, a biztos olvasási, írási készségek kialakítását, a rendszeres testmozgást és az egészséges életmód jelentőségének tudatosítását. Mindezt játékosan, élményekben gazdagon próbálom megvalósítani, figyelembe véve a gyermekek képességeit. Mert minden kisgyermek különböző egyéniség, ezért a hozzájuk vezető út is nagyon különböző. Ez inspirál arra, hogy folyamatosan képezzem magam. Tanóráimon törekszem a módszertani sokszínűségre, az informatikai eszközök használatára. Előtérbe helyezem a tevékenységközpontú pedagógiai módszereket, a kooperatív technikákat.
A kooperatív tanulásban, a csoportmunkában azért látok lehetőséget, mert rohanó életünkben arra tanítja a gyerekeket, hogy tiszteljék egymást, hallgassák meg társaikat, tanuljanak attól, aki segíteni akar, és segítsék azokat, akik segítségre szorulnak. Munkám során jutalmazással motiválom tanítványaimat.
Ez a szemlélet alapozza meg azt a tudást, melynek birtokában tanítványaim részt vehettek városi, megyei és országos versenyeken, ahol számos sikert értek el.
A tanítás sok-sok türelmet, szeretetet, megértést igényel. A gyermek sikere az én sikerem is. De jó eredményeket csak a szülővel együtt lehet elérni, ezért munkám során nagymértékben számítok a kedves szülők támogató együttműködésére.
„A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell!”
/kínai közmondás/
Én ezt az ajtót szeretettel és várakozással telve kinyitottam, és remélem, hogy Önök és gyermekei szívesen belépnek rajta.
Szeretettel várom a leendő kis elsőseimet!

 

 

Közeledő események

Nincsenek közelgő események

KRÉTA E-napló

e-ügyintézés

Jelen vagyunk a jövőben