Home » BGC

Fóti Fáy András Általános Iskola 2151 Fót Fáy András tér 1.

OM azonosító: 032347

Telefon: +36 27 537 620 Telefon: +36 30 244 0824 | E-mail: info@fot-fay.hu

Fenntartó: Dunakeszi Tankerületi Központ

2120 Dunakeszi Állomás Sétány 4. +36 27 795-206 E-mail: dunakeszi@kk.gov.hu

Könyvtár

BGC

 

 

 

 

 

Iskolánkban évek óta sikeresen működő emelt szintű angol nyelv oktatása mellett a 2021/2022-es tanévben elindult az angol két tanítási nyelvű napközi program a Boys and Girls Club Angol Program keretein belül.

Az Amerikában sikeresen működő program adta az ötletet, hogy a magyar gyerekek számára is elérhető legyen ez az újszerű, gyermekközpontú nyelvoktatói program. Európában egyedüliként kapta meg a jogot a BGC of Hungary a testvérklub létrehozását, mely eredményeinek köszönhetően egyre több iskolában tudja elindítani a programot anyanyelvi lektorokkal és kimagasló szakmai háttérrel.

A nyelvtanítási folyamat során nem a tudatos nyelvhasználatot, szabályokat alkalmazza a módszer, hanem az anyanyelvi környezetet biztosítva az anyanyelvi tanulási folyamatot. Ez a fajta kódolt nyelvtudás nehezebben felejthető, a mindennapi élethelyzetekben alkalmazott tudássá válik és így válik a nyelvtanulás gyerekjátékká.

További információk az alábbi linken olvashatóak.

https://kettannyelvuiskola.hu/bgc-angol-program/

 

Az iskolánkban működő program iránt érdeklődők figyelmébe ajánljuk a honlapon illetve Facebook oldalunkon megjelenő nyílt órák és szülői tájékoztatók időpontjait.

Közeledő események

máj
30
hét
5:00 du. Leendő első osztályos szülők rés...
Leendő első osztályos szülők rés...
máj 30 @ 5:00 du. – 6:30 du.
Szeretettel várjuk intézményünkbe a következő tanévre beiratkozott leendő diákjainkat. Intézményünkben a leendő első osztályos szülők részére szülői értekezletet tartunk május 30-án 17 órakor.

KRÉTA E-napló

e-ügyintézés

Jelen vagyunk a jövőben